fredag 29. oktober 2010

Tilbake =)

Ja nå er det en stund siden sist, det er mange grunner til det, en av dem er at jeg har vært en tur i Halden og besøkt min mormor,et koseligt besøk,blir altfor lenge mellom hver gang man treffes når avstanden er så stor. En annen grunn er at jeg har hatt store problemer med å komme meg inn på bloggerprofilen min,og tredje grunnen er at jeg har vært travelt opptat med oppussing av lille gangen,=) det ble bare så flott når jeg endelig ble ferdig =) Her kommer noen før bilder :::

hobby9 027

 

 

 

 

 

 

 

hobby9 029 hobby9 032

 

 

 

 

Bildene over viser litt av inngangen,taket og den ene kortveggen med speil på skyvdørene til garderoben. Som dere ser var alt furu,dere kan tru jeg har vært lei av det, det er så mørkt og trist, men se nå dere,

 

hobby9 035 d60 020 d60 012 hobby9 042 d60 001 d60 017

Ser dere de fine glassbokkene jeg har på hylla, de har mine 2 barnebarn leik adrian (3år) og trym andre (1år) malt  til meg, syns de pyntet fint opp i den nye gangen min, og nå er det bare gangen innen for denne og gangen oppe i andre etasje igjen, mye å gjør ennå altså, =) . Jeg har også gjort andre ting siden sist, når jeg var i halden heklet jeg et teppe til mormor som hun kunne ha over seg i rullestolen sin.hobby9 007 hobby9 008

Og jeg har heklet 55 luer, de har jeg ikke tatt bilde av ennå, mn det kommer,strikket og tovet tøffler,heklet englemaskesjal,og litt småting til,skal ta bilder av det når dagslyset kommer.

Har også sydd en fleecekjole til den lille prinsesså, hadde ikke noe mønster så jeg tok og tegnet etter en strikkeoppskrift, fungerte fint det.

d60 025 d60 024

 

 

Applikerte hjerter og sydde på noen blålilla glassperler, synes ikje så godt her.Nå håper jeg bare den passer, det finner jeg ut i morgen når prinsesså kommer på besøk. Har mange prosjekter på gang, skulle jo egentlig lage ferdigt noe av det som ligger på hobbyrommet mitt men det er jo så kjedeligt, myyye kjekkere å begynne på noe nytt, =) =) =)

Nå nærmer det seg sengetid så får nok heller ta sengen nå tenker jeg, god natt til dere.

klem  monsol

3 kommentarer:

 1. Hei på deg, du har ihvertfall ikke ligget på latsida:D
  ..her var det flott kunst og håndverk både av store og små;)
  Jeg har ennå ikke fått prøvd ut strikkemaskina..men det blir:)
  Ha ei fin helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Bare 55 luer??? Jøss, som du har stått på! Så koselig gangen din blei =) Ønsker deg en strålende lørdagskveld =)

  SvarSlett
 3. Tenk hvor mye det gjør med litt maling - så lyst og fint det ble! Flott teppe og kjole du har laget også! Koselig blogg du har. Ha ei fortsatt god helg!

  SvarSlett