torsdag 20. mai 2010

SY??? JEG???
Vel så har jeg sydd likevel.Trudde ikje den lysten sko komma tebake,er mange år siden eg har sydd noe som helst,litt reparasjoner har det jo blitt mn det er også alt.Helt til jeg var på bloggbesøk hos denne damen sisselssyglede . Hun hadde lagt ut sykurs på vesker. Første gangen eg var innom henne tenkte eg at nei sy det gidder eg ikje, har hatt mange års sysperre, følte eg ikje fekk det helt te, mn tanken på den veska og bloggen hennes ville ikje sleppe taket, så da var eg inne en tur te, kiket litt rundt i bloggen hennes leeeeeeeeenge, og før eg ante ordet av det så hadde eg sydd hele 3stk, høøøø, ka skjedde nå da???? ja ja da har eg ikje sysperre likavel, hmmmm. Og eg ska lova dokke at eg e bitt av basillen nå ja, nå har eg holdt på i hele dag med å klippe til duker, løpere,gardiner(til kjøkkenet) og no anna smårask, hahaha og eg har det så kjekt atte. Kommer snart tilbake med mere søm og noe annet kjekt. :)

2 kommentarer:

  1. Oj så fine vesker du har laget! Så gøy at sysperren er borte, nå blir det nok produsert masse flott tenker jeg. Ha en fin uke du også :-)

    SvarSlett
  2. Så flotte vesker du har sydd! Misunnelig på dere som kan tre i nåla på symaskinen, jeg fikk vist ikke utdelt det genet for snart 26 år siden :P

    SvarSlett