onsdag 28. april 2010

STØPTE TELYSBLOKKER!!


Jeg var en tur på monter når eg leita etter knotter til kjøpmannsdisken,fant ingen knotter men en sekk med betong og mittlysehode (haha) fikk en LYSENDE ide, så eg satte igang blandet betongen med vann, melkekartonger ble former (måtte smøre de med olje for at de skulle slippe betongen), tacosausglass ble brukt til å lage form til telysene, nå gjenstår det bare å shine de litt opp, har en ide om det og inne i knollen, så skal nok vise bilder av de når de er helt ferdige og.Eg trodde bildene her ville legge seg i den rekkefølgen jeg laster de opp fra dataen, men neida det gjer det ikje, og det er jo umulig å flytte på de etterpå tydeligvis, ihvertfall får ikje eg det til. Hadde tenkt eg skulle legge ut oppskrift på et sjal, med bildeforklaring til men eg trur eg venter til eg forstår hvordan dette funker sånn at eg får rett bilde til rett tekst.


Nå tenkte eg at eg snart skulle ha en GIVEAWAY her, syns eg har vært så heldig å ha mange besøkende på den korte tiden, det nærmer seg 1000 og det er så gøy.En konkurannse hadde sikkert vært gøy, eller hva synes dere???Takk til alle dere som legger igjen kommentarer ,jeg prøver å være flink til å legge igjen hos dere også når eg er innom, men det hender jo at det glipper, skal bli flinkere til det. Ønsker dere alle en riktig god kveld og håper på en solfylt dag i

morgen. MONSOL

8 kommentarer:

 1. Så artig!!! Får vi se med tente lys i også???
  Nå har jeg lagt deg til på blogglista mi, håper det er ok.
  Ha en flottfin dag, hilsen Elin

  SvarSlett
 2. Hm, nå så jeg det om konkurranse.... ALLTID gøy med konkurranse veit`u! ;o)

  SvarSlett
 3. For en kul ide! Gleder meg til å se de fiks ferdige med lys i!! =)

  SvarSlett
 4. Gosj, de ble MEGAFINE!! Vi skal til å støype gulv, tror nesten jeg skal prøve å kopiere deg litt! ;)
  Det er fullt mulig å flytte på bildene, du kan klippe og lime for eksempel! Høyreklikk på det bildet du vil flytte, trykk på "klipp ut" (eller "cut", alt etter språk), høyreklikk så på den plassen du ønsker bildet og trykk "Lim inn"! :)

  SvarSlett
 5. Heisan ;o) flott blogg du har og så artig med den lysestaken.Takker så mye for kommentaren hos meg. Jeg bytter plass på bildene ved å venstreklikke så den teksten blir blå og hold så inne venstreklikken samtidig som du skyver på musa liksom og flytt bildet dit du vil ha det.Hm håper det hørtes greit ut he he.... Ha en fin dag ;o)Konkurranser er gøy :)

  SvarSlett
 6. Hei !!
  For en utrolig stilig ide !! Håper virkelig vi får se dem med lys i :)
  Tusen takk for kjempeflott tips i bloggen min ! Det skal testes ut.
  Ønsker deg en kjempefin 1.mai helg !!

  SvarSlett
 7. Innom for å ønske deg og dine en fin 17.mai.
  Klem fra Ronille

  SvarSlett
 8. Koselig at du var innom bloggen min.
  Ideen med lysestakene var kjempefin.
  Den skal jeg huske!
  God 17. mai til deg og dune!

  SvarSlett