fredag 18. juni 2010

SE NÅ DERE!!!

Jeg har altså fått meg en sydokke, hun heter Diana, og den kjøpte jeg av Masqueradeshop.En nettbutikk full av de lekreste kjoler og sko.Og siden min mellomste datter gifter seg den 24.07.2010 skal jeg ikke se bort ifra at min kjole til den festen kommer derfra.

Men så var det meg og sydokken da, hun har allerede blitt innviet, min lillesøster trengte en kjole,hun skal nemlig i brullyp imorgen(lørdag). Hun spurte pent om hjelp til å sy en kjole hun kunne bruke, en hun hadde bilde av, men dessverre ikke mønster(hjelp). Jeg var mektig nervøs når jeg satte igang med dette,har jo ikke sydd kjoler på hvertfall 15 år, siste kjolen jeg sydde var til en venninne av meg når hun skulle gifte seg, (og det var med mønster)og etter det har jeg hatt elt sysperre,helt til jeg sydde veskene.Men ok,eg sko hjelpe eg,fikk jo prøvd Diana da,var altså så nervøs,tusen tanker fløy gjenom hodet,men men etter litt prøving og feiling ble dette resultatet.

 

1 kjole 0061 kjole 003

Kjolen ser litt skeiv ut her, men jeg hadde det litt travelt, når jeg satte den på dokka for fotografering. Kjolen er sydd i jerseystoff med hvite silkebånd og litt bling bling på den ene siden. Og en fornøyd lillesøster er jo bra å ha,=) =). Og jeg,vel jeg er en smule stolt av meg selv nå. Tjhiii , eg klarte det, =)

Og så er skrive bordet mitt ferdig,og en bokhylle, og litt strikk/hekling, skal ta bilder av det også men må ha nye batterier til kamera mitt så får vise dere det i løpet av helgen.

Ønsker alle som er innom en riktig god helg. Monica

8 kommentarer:

 1. Wow, tenker søster er fornøyd!! Rene gallakjolen!!
  Må være snedig med en slik sykropp, av og til tenkt tanken, men jeg kan jo ikke sy:O)

  Kos deg i helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Jammen er du flink!!! Skulle gjerne hatt litt bedre lag med symaskina jeg også... Smitt meg gjerne med symaskin- kunnskaper, hehe.
  Riktig god helg, klemmer fra Elin

  SvarSlett
 3. Hei du ! Endelig fikk jeg kontakt! Må bare få takke for den fantastiske Givaway som jeg nå har fått hit til vårt ferieparadis i Sverige! Nå står oljelampen og brenner hver kveld ute i hagestuen vår! Jeg skulle ha blogget om premien,men det er så vanskelig med nettverket her ute i villmarken!
  Håper du får en nydelig sommer !
  Klem fra bestemor og igjen TUSEN TAKK !

  SvarSlett
 4. Så stilig kjole =)
  Og så praktisk med en slik sydukke! Hadde vært kjekt å hatt, siden jeg ikke kan sy liksom :P

  Men det hadde vært lettere å tatt et bra bilde av sjalet jeg laget ferdig i går ;)

  SvarSlett
 5. Hej Monika, du är väldigt duktig inom många områden, men det ligger väl i släkten, ha det så gott. PS. Jag har också en Diana, det är jättebra, kram.

  SvarSlett
 6. Hej igen Monika, det är inte Jessie som skriver detta, det är tante Kirsten.

  SvarSlett
 7. Så flink du er til og sy:) Den er jo lekker. Ha en riktig fin dag:)

  SvarSlett